Reparatii cardane Duster
Reparatii cardane Duster
AMC Spares ofera servicii de reconditionari cardane Duster, reparatii cardane Duster, service cardane Duster precum si cardane Duster la preturi mici
© 2013 - 2019 Reparatii cardane Duster | Developed by AMC Computer and Services, Ltd.
AcasaReparatii cardane DusterContact cardane Duster

Reparatii cardane Duster


AMC Spares ofera servicii profesionale de reconditionare cardane Duster.

Multi dintre prestatorii din piata reconditioneaza cardane pentru Duster, insa intr-un mod impropriu, datorita faptului ca in reparatia cardanelor acestia utilizeaza piese de calitate inferioara pentru a putea oferi un pret mai mic. Nu tot ce este ieftin este si bun. Mai ales cand este vorba de transmisia masinii dumneavoastra.

In mod normal, pentru a putea oferi garantie, cardanul se reconditioneaza in integralitate, deoarece, daca in componenta cardanului raman piese care prezinta un grad de uzura cat mai mic, acestea se vor deprecia definitiv in scurt timp, stricandu-le si pe cele noi montate (in cazul unei servisari facute partial).

De asemeni, pentru a reconditiona corect un cardan pentru Dacia Duster, trebuie inlocuite crucile cardanice si rulmentul intermediar. Crucile vor trebui ambutisate, exact ca in fabrica si NU SUDATE, deoarece prin sudura se decalesc acele pastilelor si se scurge si unsoarea din pastile, acest lucru ducand la compromiterea din start a crucii nou-montate. In concluzie trebuie OBLIGATORIU ambutisate.

In urma inlocuirii crucilor cardanice si a rulmentului intermediar se va face obligatoriu echilibrarea dinamica a cardanului pentru o buna functionare in conditii de rulare (mai exact pentru eliminarea tuturor posibilitatilor de a exista vibratii, batai sau orice alte simptome necorespunzatoare in functionarea transmisiei cardanice).

Este total gresita conceptia multor prestatori de a “echilibra” un cardan pe strung. Intr-adevar, pe strung se pot face verificari ale cardanului in anumite zone pentru a vedea daca este stramb sau nu. Se monteaza un ax comparametru, se roteste cardanul si se vad deviatiile insa intr-o singura zona. Acest lucru insa nu poate da un rezultat satisfacator pentru a sti exact ce greutati si unde anume trebuie sudate pentru a nu intra cardanul in rezonanta.

In service-ul nostru se poate asigura demontarea si montarea cardanului de pe / pe vehicul, iar in atelierul nostru specializat se poate efectua interventia pentru reparatia coloanei volan in timp record: MAXIM 2 ORE.

Oferim atat seriozitatea noastra, cat si calitatea superioara a lucrarii, garantia lucrarii, timp record de executie si nu in ultimul rand cele mai competitive preturi pentru calitatea superioara a pieselor de schimb.

Pentru programare sau intrebari suplimentare, va rugam sa ne contactati folosind unul din reperele de mai jos:

Adresa: Str. Lacramioarei, nr. 39, sector 3, Bucuresti

Telefon: 0734.794.809 | 0743.318.568 | 0763.345.756

e-mail: office.cardanexpert@gmail.com
reparatie-cardane 1 service-cardane-duster audi-gelenknwelle-gelenk.jpg componente-cardane echilibrari-cardane reparatii-cardane-1